Rólunk

gaspareraGáspár Era vagyok, 2004 óta igyekszem segíteni a kutyákat.

Gyerekkorom óta imádom az állatokat, különösen a kutyákat. Iskolából hazafelé, ritkán fordult elő, hogy ne kísért volna haza 1-2 kutyus.

2004 tavaszán az adó 1%-nak felajánlása miatt keresgéltem a net-en állatvédő egyesületet. Ekkor bukkantam rá egy kidobott, csont sovány argentin dog fotójára.

Ez a kép megpecsételte a sorsomat. Dont magunkhoz vettük, rajta keresztül megismerhettem ezt a remek fajtát, és egy életre szerelembe estem.

Ettől a pillanattól próbálom segíteni a bajbajutott kutyákat, dogókat, dogó keverékeket. Természetesen egyetlen bajbajutott állat mellett sem megyek el, nem számít, kicsi, nagy, fekete, fehér, vagy sárga, 4-láb, 2-lábú, esetleg 3.

Évekig jártam a környékbeli gyepmesteri telepre fotózni a kutyákat, így adva nekik esélyt az életben maradásra. Szállítottam őket orvoshoz, gazdához.

Hiszem, hogy náluk nemesebb, remekebb, tisztább élőlény nem létezik, és fáj, hogy mennyire nem érdemlik tőlünk, ahogy bánunk velük. Jó lenne, ha minden ember, zsigerből érezné, NEKIK IS CSAK 1 ÉLETÜK VAN! Egyszerűen KÖTELESSÉGÜNK megfelelően gondoskodni róluk, szeretni őket.

Ezt a tevékenységet 10 évig munka mellett, leginkább sajátzsebből végeztem, szó szerint SZERELEMBŐL!

Borzasztó sok áldozatot kíván ez a munka, de mindenért kárpótolnak a boldog, gazdis képek, és annak a sok embernek a barátsága, bizalma, akiket ennek kapcsán megismerhettem.

Több mint 10 éve tölti ki minden gondolatom, minden szabadidőmet az állatok védelme.

Büszke vagyok a barátságukra, ahogy a sok magyar, és külföldi állatvédő ismeretségére, támogatására!

Végtelenül sok energiát kapok tőlük, amiért nem lehetek elég hálás.

2015-ben sikerült átvenni egy, már régóta működő alapítványt, így végre hivatalos formában végezhetem ezt a munkát.