Örökbefogadás

Megtetszett az egyik kutyus? Gondolkodtál rajta, hogy bővülhetne vele a családod?

Ha megtetszett az egyik védencünk vagy ha még nincs konkrét elképzelésed írj nekünk egy bemutatkozó e-mailt. Az e-mail mindenképpen tartalmazza a nevedet, címedet és elérhetőségedet.

Ha konkrét állatkánkról érdeklődsz akkor a nevét is írd bele, ha segítséget szeretnél kérni a leginkább hozzád illő kutya, macska kiválasztásáról akkor pár mondatban írd le mik azok a kritériumok amiken belül mozoghatunk a megfelelő kutyus megtalálásánál.

FONTOS!!! Egy örökbefogadás nem egy-két hónapról, egy-két évről szól. Kérlek ezt a tényt vedd figyelembe mielőtt felkeresel minket.

Ezek után e-mailben küldünk neked egy gazdi-teszt név alatt futó dokumentumot amit kitöltve várunk vissza e-mail címünkre. Nem kell megijedni csak pár kérdésről van szó, hogy biztosak legyen abban, hogy a kiválasztott védencünk pont neked való.

Miután visszaküldöd a kérdőívet, ezután szoktuk kérni egy telefonos elbeszélgetést. E-mailben értesítünk arról, kit is kellene hívni. Ez a lépés fontos számodra és számunkra is. Ilyenkor kérdéseidre is választ kaphatsz, kérdezhetsz a kutyus jelleméről, szokásairól.

Általában telefonos beszélgetésnél már szóba kerül a személyes találkozó lehetséges időpontja is ha kölcsönös a szimpátia. Ilyenkor még jobban megismerhetjük egymást, láthatjátok élőben is a kiválasztott kutyust. Meg tudjátok figyelni viselkedését. Ha van már a családban másik kutyus őt is hozni kellene, hogy egyáltalán lássuk ők hogy viselkednek egymással.

Személyes találkozó után, szükségesnek tartunk néhány nap, 1 hét gondolkozási időt, neked is és nekünk is.

Ha sikeres volt a találkozó, és a gondolkodási idő után is örökbe szeretnél fogadni akkor 8üzemanyag költség térítése mellett) személyesen elvisszük hozzád, esetenként Te is eljöhetsz a kutyusért. Az örökbefogadási szerződés aláírásával hivatalosan is megtörténik a befogadás.

Gratulálunk egy új taggal bővült a családod!

Nagyon sok örömet és boldogságot kívánunk hozzá!

Az örökbefogadás után is többször érdeklődünk minden rendben van-e veletek, hogy viseli az új környezetet a kutyus.

Bizonyos idő elteltével pedig személyes látogatást is teszünk.

Bízunk benne, hogy védencünk boldog tagja lesz családodnak!